Gears of War: ranking i crítica

6 11 2016

Hola en aquest post parlaré  de una de les grans sagues de videojocs: Gears of War.

Bé, no inclouré Gears of War: Ultimate Edition perquè és com el primer i tampoc el nou Gears of War 4 perquè no el tinc.

 

1.Gears of War 2

Resultat d'imatges de gears of war 2

Personalment no vaig tenir cap dubte en posar-lo el primer, la història és millor que la de la primera entrega, la jugabilitat es manté estable, els gràfics han rebut una petita millora, casi iguals. Jo no tinc ningun inconvenient en que en aquest muntis en vehicles com altres persones.

 

2.Gears of War: judgment

Resultat d'imatges de gears of war judgment

Gears of War: judgement, tot hi no sortir el protagonista de les darreres entregues, Marcus Fénix, a mi m’agrada molt aquest joc. Els gràfics són molt bons, els controls han canviat, però per a mi no em suposa ningun problema, només es tracte d’acostumar-se i quan ho fas resulta que són més pràctics. La historia es divertida, pot ser una mica fluixeta, m’agrada lo del judici i que vagis portant als diferents personatges segons qui ho explica.

 

3. Gears of War 3

Resultat d'imatges de gears of war 3

Tot hi que per molta gent es considerada la millor entrega, per a mi li falta molt que desitjar a l’historia, encara que m’agraden els Lambents, penso que podrien haver-o fet millor. Però, encara així m’agrada, com tots els jocs d’aquesta saga. Vaig notar una millora molt notable als gràfics respecte a los dos entregues anteriors. Els controls segueixen sent els mateixos que a Gears of War 1 i 2.

 

4. Gears of War

Resultat d'imatges de gears of war 1

Per a mi hi ha una molt clara diferencia de nivell entre les entregues 2,3, judgment i aquesta. És divertida, entretinguda, un molt bon joc, però no hi arriba ni a les soles de les sabates a les altres. La historia està bé, m’agrada molt, però no tant com les altres. Els controls estan bé. Els gràfics també, tot hi que no es poden comparar amb els de Ultimate Edition.

 

Conclusió final

M’agrada molt aquesta saga i em compraria Gears of War 4, si tingues les plataformes adequades.


Actions

InformationLeave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>