Doctor Strange: crítica

7 11 2016

Hola, en aquest post faré la crítica de l’ultima peli de l’univers cinematogràfic de marvel, “Doctor Strange”. Aquesta crítica contindrà spoilers.

Resultat d'imatges de doctor strange

La història és molt divertida, pot ser no exactament lo que esperava, però m’agrada molt. El mestre Kaecilius pretén invocar a Dormammu, però el neurocirurgià Stephen Strange té un accident en cotxe i aprén arts místiques després d’una desesperada cerca de maneres de curar-se. Després de la mort de l’Anciana, acabà posant fi al pla de Kaecilius i Dormammu de la manera més divertida que podria fer-se, creant un bucle amb l’Ull d’Agamotto (que conté la gema de l’infinit del temps) a la dimensió fosca i demanant a Dormammu fer un tracte, Dormammu es cansa de matar-lo i tornar a començar, així que no té altre opció que acceptar el tracte, deixar en pau la seva dimensió, emportar-se a Kaecilius i  els seus seguidors i anar-se per sempre de la Terra. Hi ha dos escenes post-crèdits, a la primera es veu al Dr. Strange parlant amb Thor, perquè se’n vagi de la Terra amb el seu germà Loki, Thor diu que ho faran quan trobi al seu pare Odin i el Dr. Strange s’ofereix a ajudar a trobar-lo. La segona escena post-crèdits ens diu una mica sobre la pròxima peli del Doctor Strange, bàsicament veiem al Baró Mordo assassinar a un mag, jo ja esperava ho sigués, perquè el Baró Mordo és un dels grans vilans del Doctor Stephen Strange als còmics. I finalment la peli acabà amb un emocionant “Doctor Strange will return”, Doctor Strange tornarà.

A mi m’agrada molt aquesta peli, es molt bona.


Actions

InformationLeave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>