El meu canal de youtube

10 04 2017

Hola, com ja vaig afegir a “qui sóc?”, tinc un canal de youtube que es diu SquallyAbyss 35 en el que jugo a diferents jocs com “troll face quest”, “Score!Hero” o “plants vs zombies 2”.

Resultado de imagen de s

No he penjat ni una sola entrada des dels reis mags i de veritat que ho sento molt, però es difícil, perquè últimament només penso en el meu canal i en com millorar-lo, el que hem treu inspiració i temps pel blog. Això no vol dir que algun dia m’inspiri i comenci a penjar entrades.

He fet aquest post perquè no volia deixar de penjar posts sense avisar de perquè ho faig.


Actions

InformationLeave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>