El capità Rex va lluitar a la batalla d’Endor

16 04 2017

Hola, en aquest post vull parlar-vos del que ha dit Dave Filoni, director de Star Wars Rebels, a la celebració dels 40 anys de Star Wars. El que ha dit és que el capità Rex va lluitar a la batalla d’Endor de Star Wars: return of the jedi. I al haver-ho dit ell, crec que es bastant segur que serà veritat.

A la celebració és van revelar moltes coses interessants, però en aquest post em vull centrar en el capità Rex i  el seu futur.

Resultat d'imatges de panel rebels rex endor

En l’imatge de dalt podem veure a un home, Rex, vestit amb el que sembla ser un vestit dels que va utilitzar la Rebelió a la batalla d’Endor. A més a la mateixa pel·lícula del retorn del jedi veiem a un soldat gran, amb una barba molt similar al personatge originari de la serie de Clone Wars, el capità Rex.

Resultat d'imatges de captain rex return of the jedi

 

Llavors podríem dir que el capità Rex ha tingut una aparició cinematogràfica, encara que quan es va rodar l’escena ni existia el personatge.

 

Fins el pròxim post, espero que us hagi agradat.


Actions

InformationLeave a comment

You can use these tags : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>